Velkommen til køkkenet

Velkommen til din første arbejdsdag

For de fleste kan første arbejdsdag på jobbet være en overvældende oplevelse. Alt er nyt. Arbejdsopgaverne, it-systemerne og kollegerne – ja selv kaffemaskinen er ny. Bare rolig – vi har ikke en forventning om, at du fra første dag har fuldstændig styr på tingene, kender alle vores it-systemer og ved, hvem du skal tage fat i, når du har brug for hjælp til dine opgaver. Det tager tid og kræver et godt introduktionsforløb.

Her i starten handler meget af din introduktion om at lære afdelingen, arbejdsgangene og dine nye kolleger at kende. Sideløbende vil du deltage i introduktionskurser og fortsætte dit velkomstforløb her. Du kan allerede nu se en række nye moduler i dit velkomstforløb, som vi håber vil hjælpe dig godt i gang i dit nye job, så du hurtigt oplever, at du er en del af Sydvestjysk Sygehus.

Dit introforløb er designet, så vi sikrer, at du hurtigt bliver fortrolig med din arbejdsplads og din nye rolle.

Dit introforløb består af:

  • en række lokale aktiviteter, der foregår i din egen afdeling og som er tilpasset den jobfunktion, du skal varetage.
  • en række fælles aktiviteter, der foregår sammen med andre nye kolleger på Sydvestjysk Sygehus. 

De fælles introduktionsaktiviteter inkluderer:

  • dette digitale velkomstforløb
  • fremmøde kurset: Generel personaleintroduktion for alle nyansatte
  • en række e-læringskurser i f.eks. brandskole og Hjerte-Lunge-Redning, som du vil modtage links til i din arbejdsmail.

Du bør allerede være tilmeldt kurserne via kursussystemet Plan2Learn. Kurserne er en blanding mellem e-læring og fremmøde. E-læringen er fleksibel og du kan tage det, når det passer ind med dine øvrige introduktionsaktiviteter. På kurserne med fremmøde møder du andre nyansatte og får mulighed for at øge dit netværk på tværs af afdelinger på Sydvestjysk Sygehus.

Læs mere om kurserne i Plan2Learn, som findes på intranettet.

Vigtigt information fra Afdelingen

Køkkenet

Køkkenorganisationen

Køkkenorganisationen har ca. 63 fuldtidsstillinger. Se mere om vores organisering og se de værdier som vi bygger vores hverdag på.

Køkkenet gør alt for, at vi lever op til vores mål, så patienten får en positiv oplevelse, når maden serveres.

Her kan du læse om forskellige praktiske forhold som er vigtigt at kende til.

Her kan du læse om hvordan du skal overholde håndhygiejne. 

Se nogle af de værktøjer, som bruges i Den Syddanske Forbedringsmodel.